Wij geloven in de kracht
van de gedeelde passie!

The Drone Racing Federation (TDRF) is een non-profit organisatie die is ontstaan vanuit een gepassioneerde community. Deze community is vanaf dag één actief in de drone racing wereld. TDRF heeft zich als doel gesteld deze Techno Sport

naar een hoger niveau te krijgen in Nederland.


Het doel is om de drone sport in Nederland voor iedereen toegankelijk te maken die interesse heeft in deze nieuwe vorm van Techno sport. TDRF ziet dit als een breedte sport waarin TDRF zich hard maakt om ervoor te zorgen dat alle verschillende drone sporten worden vertegenwoordigd en dat elke piloot welkom is en zijn sport kan uitoefenen.


TDRF hanteert nu drie drone sport disciplines: Drone Race, Drone Soccer en Drone Freestyle. Het is de bedoeling dat op alle drie de drone sport disciplines een eigen competitie samengesteld wordt waardoor we als Nederland op het hoogste niveau mee kunnen doen aan de nationale en internationale kampioenschappen.


onze kernwaardes

Iedereen is welkom
We oordelen niet over elkaar en ook niet over hun niveau. Iedereen is gelijk en we kunnen van elkaar leren. Iedereen die interesse heeft in deze sport is welkom en wordt met respect en passie benaderd.

Positiviteit in alles wat we doen
Als positiviteit de leidraad is werken we allemaal aan een fijne en sfeervolle omgeving waarin we onze gezamenlijke passie kunnen beoefenen. Het zorgt voor een omgeving waarin iedereen zich welkom kan voelen en waar iedereen zich gehoord voelt.

Professionaliteit
Je niveau waarop je de sport beoefend heeft bij TDRF niks te maken met je professionaliteit. Met professionaliteit bedoelen wij je manier van positiviteit, hoe je omgaat met je collega’s en dat je iedereen respecteert en gelijk behandelt.
 

Samenwerking

De sport is van ons allemaal!  En alleen door samen te werken kunnen we deze nieuwe sport groot maken In Nederland. Het ondersteund het primeren doel van TDRF om binnen de verschillende drone disciplines een Team NL te creëren die Nederland vertegenwoordig in de top van de wereld.