DRONE RACE

Elke Drone Race piloot vliegt op zijn eigen gepassioneerde manier. Of dit nu alleen is of onderdeel is van een drone team. Maar elke Drone Race piloot heeft hetzelfde doel. De snelste willen zijn van Nederland en de wereld. Om tot de top te behoren in de wereld moet je uitgedaagd worden en heb je ervaring nodig door vlieguren te maken. TDRF zet zich in om Drone Race Nederland naar de wereld top te brengen.

TDRF MEMBER

In ons Drone Race programma heeft TDRF één doel. Het samenstellen van Team Nederland. Dit doen we op basis van onze Drone Race Divisions. Het maakt niet uit of je pas begint of al jaren vliegt op het hoogste niveau. Iedereen is welkom en kan starten binnen de Drone Race Divisions. Op basis van je prestatie wordt je automatische ingedeeld. Als member van TDRF wordt je onderdeel van deze Drone Race Divisions. 

Binnen de drie divisions heeft elke piloot de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dat mag alleen of met een team. Ook alle bestaande sponsor afspraken worden gewaardeerd en hebben geen belemmering om onderdeel te zijn van de drie divisions. TDRF weet als geen anders dat je elkaar nodig hebt om te groeien. Maar om te groeien moet je wel kunnen vliegen. TDRF heeft met verschillende partners afspraken gemaakt waardoor we onze Drone Race piloten kunnen ondersteunen om door te groeien.

TEAM Nederland

Na division D1 kan je doorstromen naar Team Nederland. Op dat moment vlieg je niet meer voor jezelf maar ga je vliegen voor Nederland. Uiteraard vlieg je wel met je eigen naam in Team Nederland. Maar het is goed om te beseffen dat in dit team de bestaande sponsor en andere afspraken eventuele herzien moeten worden. Voor Team Nederland zijn er eigen afspraken met partners namens TDRF. Het is dus goed om hier rekening mee te houden bij eventuele afspraken die je maakt als piloot met je sponsoren.