Yes! We gaan de strijd weer aan voor die felbegeerde beker!

Het NK Indoor Drone Race 2022 staat voor de deur. TDRF, Team MRO en De papierfabriek Nijmegen hebben de handen in elkaar geslagen om een waanzinnige competitie neer te zetten.

We zijn zeer vereerd dat we kunnen communiceren dat we weer een NK Indoor Drone Race kunnen vliegen! Dit is gelukt door onze krachten te bundelen als drone community en door onze locatie partner De Papierfabriek Nijmegen!

Het wordt ook dit keer weer een waanzinnige strijd.

Hoe kun je mee doen?

Via onderstaande button kom je bij de inschrijf procedure. Je krijgt meteen een overzicht van alle verschillende wedstrijden. Je kunt ervoor kiezen om je meteen voor alle wedstrijden in te schrijven of per keer. Als je de eerste keer inschrijft voor een Drone Racing event van TDRF dan dien je een TDRF account aan te maken. Dit gaat vrij eenvoudig via de inschrijving. Met je TDRF account schrijf je je in voor het NK Indoor Drone Race 2022. 


Om je te plaatsen voor de finale moet je minimaal aan 4 kwalificatie wedstrijden mee doen.

  • 29 Januari 2022 - Qualification (1)
  • 12 Februari 2022 - Qualification (2)
  • 26 Februari 2022 - Qualification (3)
  • 26 Maart 2022 - Qualification (4) 
  • 23 April 2022 - Qualification (5)
  • 24 April 2022 - Finals

Papier Fabriek Nijmegen

Ambachtsweg 2

6541 DB Nijmegen


Tijden

09:00 - 15:30

We bundelen
onze krachten!

Een van onze kernwaarde is samenwerken! Als je dan partners tegenkomt die complementair aan elkaar zijn en dezelfde passie delen dan ontstaat er iets moois. TeamMRO & TDRF bundelen de krachten en verzorgen in samenwerking deze editie van het NK Indoor Drone Race.

track designers

De tracks voor het NK Indoor Drone Race 2022 worden verzorgt door Toxic FPV & Nelis FPV. Samen gaan ze aan de slag om een aantal gave en uitdagende track te maken. En wat hebben ze een gave uitdaging samen! De locaties hebben beide een groot oppervlakte waarmee ze aan de slag kunnen. Wij zijn erg benieuwd en nieuwsgierig waar de heren mee komen.

Toxic FPV

Nelis FPV

Mogelijk gemaakt door!